top of page

Werkplaats

 

Glasbewerkingen en technieken

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo workplace

Bethoo Glas is voortdurend bezig met nieuwe technieken om glas te bewerken of te modelleren. Innovatie en ontdekking; steeds op zoek naar betere methoden op het gebied van zandstralen en waterstraal snijden.

 

Met glas is alles mogelijk; ‘gewoon’ is niet goed genoeg voor Bethoo Glas. Vandaar de voortdurende zucht naar nieuwe, spectaculaire bewerkingen. Zo levert Bethoo Glas ook gebogen glas, geblazen glas en glasfusen. Dit laatste is een techniek waarbij verschillende stukken glas in een oven met elkaar worden versmolten. Stukken glas, in welke denkbare vorm dan ook, worden tot een nieuw geheel gevormd met ronde vormen en in elkaar vloeiende kleuren.

 

Ambachtelijk topproduct in glas

Bethoo Glas maakt ook glasobjecten met bladgoud of bladzilver. Dit kan bijvoorbeeld belettering of een decoratie zijn met dit exclusieve materiaal. Het geeft een luxe uitstraling, het is origineel en in het oog springend. Samen met u zoeken de medewerkers van Bethoo Glas naar een passende en bijzondere vormgeving. Zo garanderen wij u een ambachtelijk topproduct waar wij 100% achter staan en waar u nog jaren van kunt genieten.

 

Oplossingen in glas met architecten

Vanwege onze brede ervaring en hoge kwaliteitsnormen werken wij veel op verzoek en naar wens van architecten. We denken mee over de uitvoering en geven advies over de te gebruiken technieken of materialen. Zo maken wij gebruik van:

• alle glassoorten • gebogen glas • hand geblazen glas • gefused glas • roest vrij staal • hout  • natuursteen • natuursteen op aluminium honingraat

 

Glas voor binnen en buiten, uiteenlopende toepassingen van glas, innovatieve technieken, glaskunst en glasbewerkingen:

                                                                                                                           Bethoo Glas, de specialist voor glas!

bottom of page