top of page

Objecten en interieurbouw in glas

 

Bethoo Glas is een onderneming die prachtige objecten maakt gemaakt van glas, natuursteen en roestvrij staal. Glaskunst verwerkt in gebouwen: als blikvanger, decoratie, entree of als functioneel interieuronderdeel.

 

Glas is een prachtig materiaal dat een gebouw of bouwwerk diepte, glans en licht geeft. En er kan heel veel mee! Bethoo verwerkt glas op een bijzondere manier in de architectuur van een ruimte of een bouwwerk. En niet uitsluitend als raam. Ook trappen, kunstobjecten of grote dakconstructies kunnen helemaal gemaakt worden van glas. En glas hoeft ook niet altijd spiegelglad of recht te zijn. In de hedendaagse (binnen)architectuur is glas steeds vaker een krachtig bouwmateriaal. Op zoek naar creatieve ideeën? Bethoo Glas verrast u graag met een origineel voorstel!

 

Custom made oplossingen

Bethoo Glas maakt exclusieve glasobjecten die in het hogere segment snel aan populariteit winnen. Zo zijn de klanten van Bethoo te vinden in de wereld van yachts, chique restaurants en luxueuze villas en landgoederen. De innovatieve en creatieve ideeën van Bethoo Glas zijn ondertussen bij een breed publiek bekend en cliënten nodigen Bethoo graag uit om mee te denken over een originele oplossing met glas. Oplossingen op maat; custom made by Bethoo!

 

Oprichter en eigenaar Bethoo Glas

Berry Thoonen is oprichter en eigenaar van Bethoo Glas. Een bevlogen en gedisciplineerd glasontwerper die in 1999 besloot met een eigen bedrijf van start te gaan. Gefascineerd door glas en de effecten daarvan in welk bouwwerk dan ook, heeft hij het vermogen deze fascinatie bij elk nieuw product of project aan de toeschouwer te tonen. Veelzijdig en creatief; iemand die anderen weet te stimuleren en te enthousiasmeren voor zíjn ambacht: de glaskunst.

Werk
Werkplaats
Referenties
Contact

Op deze pagina presenteert Bethoo Glas u een aantal van zijn meest...

Bethoo Glas is voortdurend bezig met nieuwe technieken om glas...

Op deze pagina presenteert Bethoo Glas u een aantal van zijn meest...

Indien u contact wenst met Bethoo kunt u hier een contactformulier...

bottom of page